Thursday, January 28, 2021
Jurnalism corect


Jandarmeria Capitalei are conturile blocate, după ce a pierdut procesele cu protestatarii/ Instituția susține că este o neînțelegere

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 7 mai 2020 Etichete: ,

Jandarmeria București ar avea conturile blocate, deoarece nu ar fi plătit cheltuielile de judecată în procesele cu protestatarii, susțin reprezentanții celor care au contestat în instanță amenzile primite. Pe de altă parte, reprezentanții instituției susțin că este o neînțelegere și că toate sumele au fost achitate.

Un executor a blocat conturile Jandarmeriei București fiindcă instituția nu a plătit cheltuielile de judecată în urma proceselor pierdute cu protestatarii. Reprezentanții Jandarmeriei spun, însă, că este vorba despre o neînțelegere.

„Instituţia noastră şi-a îndeplinit obligaţiile stabilite de către instanţele de judecată privind plata cheltuielilor de judecată anterior emiterii dosarelor de executare silită. Precizăm că au fost transmise documentele care dovedesc îndeplinirea obligaţiilor către executorul judecătoresc”, a declarat Alexandru Iacob, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, potrivit Mediafax.ro.

Pe de altă parte, președintele asociației protestatarilor, Cristian Dide, susține că suma pentru care s-a pus poprire pe conturile Jandarmeriei reprezintă cheltuielile de executare judecătorească.

„Au refuzat să plătească cheltuielile cu executarea, care mai erau undeva la 371 de lei per dosar. Aşa că noi am insistat la judecător să oprească şi aceşti bani pe care tot noi îi investisem”, a spus Cristian Dide, preşedintele Asociaţiei Evoluţie în Instituţie.

Inquam photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW