Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


Jandarmeria Capitalei: Aproximativ 600 de persoane vor putea participa la Slujba de Înviere de la Patriarhie

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 1 mai 2021

Aproximativ 600 de persoane vor putea participa la Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală, a informat Jandarmeria Capitalei. Peste 1.000 de jandarmi vor acționa în București pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor în weekend-ul destinat sărbătorilor pascale.

Sâmbătă, începând cu ora 23,00, accesul în piaţeta Catedralei Patriarhiei se va realiza doar pentru persoanele care doresc să participe la Slujba de Înviere, numărul acestora fiind limitat la maximum 70 de persoane în interiorul Catedralei şi maximum 500 de participanţi în exterior”, a transmis Jandarmeria Capitalei, printr-un comunicat citat de Agerpres.

În perioada 30 aprilie-3 mai, jandarmii Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București vor intensifica misiunile de ordine și siguranță publică executate independent sau în colaborare cu efectivele Poliției Capitalei și vor verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a pandemiei de COVID-19.

Jandarmii vor patrula în zonele în care există posibilitatea să se constituie aglomerări de persoane, în zonele intens circulate, precum piețe, gări, autogări, târguri, centre comerciale, parcuri sau în zona lăcașurilor de cult.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW