Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Jaf la sediul ANCOM / Agentul de pază era beat UPDATE

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 6 noiembrie 2023 Etichete: , , ,

UPDATE Jandarmul aflat în serviciul de pază la sediul ALCOM a fost cel care a cerut ajutorul echipelor de intervenție pentru a opri și identifica o persoană care a intrat ilegal în clădire, trecând de agentul de securitate al societății private de pază.

Jandarmii au reușit să prindă persoana în cauză, asupra acesteia fiind identificate mai multe bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată.

În plus, în urma unei verificări ulterioare, s-a constatat că agentul de securitate privat era sub influența alcoolului în timpul serviciului, ceea ce a dus la aplicarea unor sancțiuni contravenționale.

Jandarmeria Capitalei a anunțat că va efectua o anchetă pentru a stabili dacă sunt necesare și alte măsuri legate de acest incident.

Știrea inițială

Mai multe bunuri au fost furate în noaptea de duminică spre luni de la sediul Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) din Sectorul 3 al Capitalei, potrivit surselor Main News.

După cum se arată într-un comunicat de presă al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB), o femeie a fost prinsă în flagrant la adresa unei societăți din Sectorul 3, având asupra sa trei telefoane mobile.

În sediul clădirii își desfășoară activitatea și o altă societate comercială, paza clădirii fiind astfel asigurată atât de jandarmi, cât și de o firmă privată.

Persoana care își exercita atribuțiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l în aerul expirat.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW