Saturday, November 27, 2021
Jurnalism corect


Iubitul Biancăi Drăgușanu, păzit în carantină după ce i s-a suspendat permisul de conducere pentru viteză – SURSE

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 24 iunie 2020 Etichete: ,

Omul de afaceri Alex Bodi a rămas fără permis de conducere după ce, marți noapte, a fost oprit de Poliție în timp ce circula pe bulevardul Pipera cu o viteză de 104km/h. Iubitul Biancăi Drăgușanu s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile și cu o amendă de 2 175 de lei, conform surselor mainnews.ro. 

Din verificările polițiștilor a rezultat că Alex Bodi se afla în izolare, motiv pentru care, după ce a fost sancționat pentru că circula cu viteză, s-a luat decizia ca acesta să fie plasat în carantină instituționalizată sub pază.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

sursa foto: evz.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW