Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Iubita unui baron PSD Vrancea, angajată pe bani mulți în Autoritatea de Supraveghere Financiară

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 13 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Larisa Nădrag, iubita președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, este consilierul vicepreședintelui Autorității de Supraveghere Financiară, Gabriel Grădinescu, ajuns șef al ASF cu ajutorul baronului PSD.

Potrivit enonomica.net, Larisa Nădrag ar încasa lunar la acest loc de muncă suma de 20 000 de lei.

Larisa Nădrag are 41 de ani, este din județul Hunedoara și a absolvit jurnalismul la Facultatea de Vest din Timișoara.

Cu Marian Oprișan, care este cu 13 ani mai în vârstă decât ea, se află într-o relație din anul 2015. Larisa Nădrag este o persoană destul de discretă când vine vorba de viața personală și se ferește să apară public în compania baronului PSD de Vrancea. La începutul anului trecut au fost surprinși în Republica Dominicană, lângă un elicopter.

Gabriel Grădinescu este fost director de bancă în Focșani. Acesta a ajuns președintele ASF după demisia deputatului PSD Marius Bota, aflat în incompatibilitate în această funcție. Conform informațiilor apărute în presă, Grădinescu a ajuns la șefia ASF cu sprijinul lui Marian Oprișan.

sursa foto: economica.net/ reporterglogal.ro

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/iubita-unui-baron-psd-vrancea-angajat-pe-bani-multi-in-autoritatea-de-supraveghere-financiara/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *