Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


ÎPS Teodosie vrea ca bisericile să fie deschise în noapte de Paști: „Nădăjduim ca Sfânta Înviere să o facem împreună cu credincioșii”

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 2 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, ar vrea ca bisericile să poată fi deschise pentru credincioși în noaptea de Înviere. 

„Să ne rugăm cu căință. (…)Rugăciunea va ajunge la Dumnezeu și va îndupleca pe cei care ne-au silit să nu vă primim pe dumneavoastră, credincioșii, în biserică, să ne dea voie să deschidem bisericile, să păstrăm toate rânduielile medicale ca să nu se îmbolnăvească sau să aducă cineva din afară într-un mod mișelesc vreo boală. (…)Noi nădăjduim să avem voie cât de curând să venim la biserică și Sf.Înviere să o facem împreună cu credincioșii”, este mesajul transmis de IPS Teodosie, pe Facebook.

Arhiepiscopul Tomisului transmite acest mesaj în contextul în care a observat că există locuri în societate în care cetățenii sunt liberi să circule, respectând norme de siguranță medicală, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Potrivit lui ÎPS Teodosie, „numai bisericile sunt închise, dar celelalte instituţii primesc „câte unul”, dar nu resping pe nimeni”.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/ips-teodosie-vrea-ca-bisericile-sa-fie-deschise-in-noapte-de-pasti-nadajduim-ca-sfanta-inviere-sa-o-facem-impreuna-cu-credinciosii/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/ips-teodosie-vrea-ca-bisericile-sa-fie-deschise-in-noapte-de-pasti-nadajduim-ca-sfanta-inviere-sa-o-facem-impreuna-cu-credinciosii/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/ips-teodosie-vrea-ca-bisericile-sa-fie-deschise-in-noapte-de-pasti-nadajduim-ca-sfanta-inviere-sa-o-facem-impreuna-cu-credinciosii/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *