Friday, May 24, 2024
Jurnalism corect


Ionuț Stroe, îngrijorat de cazurile de Covid-19 din fotbal: Deja vorbim de un fenomen

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 22 iulie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Sportului Ionuț Stroe se arată îngrijorat de cazurile de Covid-19 tot mai multe în rândul jucătorilor din echipele de fotbal din România.

 „Deja, problemele din fotbalul românesc nu mai țin de anumite accidente sau nu pot fi puse pe seama hazardului. Deja vorbim de lucruri serioase, vorbim de două focare mari care există în momentul de față la echipele românești. Spun foarte multe despre cum înțeleg echipele românești și mai ales organizatorii competițiilor a-și proteja sănătatea și siguranța, în principal a propriilor sportivi, implicit a sănătății publice(…)Sunt îngrijorat, deja vorbim de un fenomen și trebuie să atragem atenția că nu vorbim doar de sănătatea acestor sportivi, ci de sănătatea tuturor celor care partcipă la această competiție – și sunt 700 de persoane(…)Poate pe unii îi intereseasă mai mult decât sănătatea sportivilor modul în care se vor disputa meciurile, se vor reprograma, cum se vor împăca, cine va fi sancționat, cine va fi depunctat. Cred că e momentul să acționăm foarte ferm. LPF și FRF trebuie să dispună urgent anchete care să corecteze aceste comportamente, să sancționeze aceeastă situație și să remedieze, dacă vor să încheie competiția”, a mai declarat ministrul Stroe la Digi24.

La Universitatea Craiova, un membru al echipei tehnice a fost depistat pozitiv. În plus, testul antrenorului liderului, Cristiano Bergodi, a ieșit neconcludent și a fost refăcut. CFR Cluj a anunțat că a ajuns la nouă cazuri după ce 3 suspecți au ieșit negativi. La Dinamo sunt 14 cazuri de coronavirus.

sursa foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW