Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Ionuț Stroe, ales președinte al organizației PNL Sector 4

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 9 aprilie 2024

Ionuț Stroe a fost ales președintele organizației PNL Sector 4, după ce a obținut susținerea a 734 de delegați. Decizia a fost validată de către Comitetul de Coordonare Extraordinar al PNL Sector 4 în urma votului exprimat.

Potrivit Digi24, în fața membrilor organizației, noul președinte al PNL Sector 4 a subliniat că rezultatele nu reprezintă doar succesul personal al său, ci al întregii echipe, și a îndemnat la o colaborare solidă pentru a obține victorii împreună.

Mulțumesc tuturor colegilor care mi-au acordat aseară votul pentru mandatul de președinte al organizației PNL Sector 4! Cu peste 800 de membri prezenți, am arătat că suntem o organizație puternică, care în doar câteva luni și-a dublat numărul de membri. La PNL Sector 4 e timpul pentru o gândire politică pe termen lung, cu obiective importante, majore pentru București și pentru sectorul 4! Politică matură făcută de oameni maturi. Sunt sigur că vom câștiga atât Bucureștiul, prin managerul și medicul excepțional, Catalin Cîrstoiu, dar și Sectorul 4, în alianță cu un primar performant, Daniel Baluță”, a scris Ionuț Stroe pe pagina sa de Facebook.

În timpul reuniunii, a fost constituit și Biroul Politic al Organizației. Ionuț Stroe a fost numit președinte interimar al PNL Sector 4 în octombrie 2023.

 

Foto: Facebook Ionuț Stroe

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW