Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Ionel Dancă: PSD, un partid de hoți și de mafioți! Partidul a rămas în epoca Dragnea și teama de dosare penale continuă să-i macine

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 9 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a postat un mesaj pe Facebook prin intermediul căruia a criticat partidul condus de Viorica Dăncilă, după ce, în spațiul public, a fost difuzată o înregistrare de la o întâlnire cu parlamentarii social-democrați, prin care premierul a încercat să îi convingă să rămână de partea ei, spunându-le că miza rămânerii la guvernare nu este neapărat funcția de prim ministru ci dosarele care urmează să fie instrumentate dar și funcționarea Secției Speciale.

„PSD, un partid de hoți și de mafioți! Înregistrarea audio de la ultimă ședință de grup a parlamentarilor PSD este dovada clară că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dancila va trece și că le-a intrat frica în oase pentru că dacă pierd guvernarea mai scapă cine poate.

Asta arată că PSD a rămas în epoca Dragnea și că teama de dosare penale continuă să-i macine. Viorica Dăncilă le spune explicit că ”Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem…”. Da, exact asta e miza lor, să fugă de dosare și de procurori, și de aceea se agață cu disperare de guvernare pentru că doar așa cred că mai pot controla Justiția”, a declarat Ionel Dancă.

Liberalul a mai spus că moțiunea de cenzură va trece, iar social-democrații „își simt sfârșitul aproape”.

„Iar ”apartenența” la acest grup infracțional și solidaritatea de gașcă se răsplătește cu bani de la buget pentru ca ”ei să simtă cu adevărat ce înseamnă MERITOCRAȚIE în PSD”, le promite ministrul care are în pix banii din PNDL, Daniel Suciu.

Vă dați seama ce înseamnă meritocrație în PSD?! Să se acopere unii pe alții pentru a scăpa de dosare penale și drept răsplată își împart banii publici după bunul plac.

În PSD este o adunare de borfași care își simte sfârșitul aproape. Acești hoți de țară vor fi scoși  de la guvernare cu un vot zdrobitor la moțiunea de cenzură iar PNL este garanția că acest lucru se va întâmpla cu votul parlamentarilor din Opoziție și al celor care nu mai vor să fie legați de grupul infracțional din PSD. #RomaniaFaraPSD”, a mai declarat Dancă.

Viorica Dăncilă: Miza nu este neapărat un post de prim-ministru

În urmă cu două zile, aflată la o întâlnire cu parlamentarii PSD, Dăncilă a încercat să îi convingă să rămână de partea ei, spunându-le că miza rămânerii la guvernare nu este neapărat funcția de prim ministru ci dosarele care urmează să fie instrumentate dar și funcționarea Secției Speciale.

„Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, de Secția Specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… și mulți din această sală știu la ce m-am referit. De fapt, asta este miza. Nu vă imaginați că au ca și miză ocupare unor posturi de miniștri pentru care nu au nici un program. Ce să pună în loc? Ce să facă?”, a declarat Viorica Dăncilă în respectiva ședință.

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW