Tuesday, February 27, 2024
Jurnalism corect


Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, după eliberarea lui Liviu Dragnea: Cu ajutorul lui Dumnezeu și al justiției române s-a făcut dreptate

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 iulie 2021

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț și al filialei PSD din județ, i-a transmis un mesaj fostului lider al partidului, Liviu Dragnea, după decizia Tribunalului Giurgiu. 

Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui și al justiției române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate și prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat”, a scris Ionel Arsene, pe Facebook.

Președintele PSD Neamț i-a mai transmis fostului lider al partidului că îi dorește putere să uite „cât mai repede tot răul care i-a fost făcut”.

Mă bucur că de astăzi este alături de familie și de cei dragi, așa cum au fost cu toții cu sufletul, zi de zi, alături de el!”, a adăugat președintele CJ Neamț.

Și Codrin Ștefănescu, un apropiat al fostului lider PSD, a transmis, pe Facebook, un mesaj de susținere pentru Dragnea.

Liviu Dragnea va fi eliberat joi din închisoare, în urma unei decizii luate de magistrații de la Tribunalul Giurgiu. Fostul președinte al PSD a ispășit 2 ani și 2 luni din pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare la care a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: BREAKING NEWS Liviu Dragnea iese din închisoare. Tribunalul Giurgiu i-a admis contestația fostului președinte PSD

CITEȘTE ȘI: O firmă controlată de un apropiat de-ai lui Ionel Arsene, desemnată câștigătoare la licitația de 50 de milioane euro pentru lărgirea la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW