Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Ion Turnagiu, cel care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți, ar fi încercat să se sinucidă în arest

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 25 iunie 2020 Etichete: ,

Ion Turnagiu, bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți, ar fi încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți, conform unor surse mainnews.ro.

Bărbatul a fost găsit spânzurat, cu tricou, de către agenții de poliție, care l-au resuscitat până la sosirea ambulanței. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Comunicat oficial

„In aceasta după-amiază, un barbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile si se afla în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Judetean Mehedinți a încercat sa se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare.

Acesta a fost descoperit de polițiști, care i-au acordat primul ajutor pana la sosirea echipajelor medicale.
In acest moment, cel in cauza a fost transportat la o unitate medicala, fiind sub paza si supravegherea polițiștilor”, conform IPJ Mehedinți.

Magistraţii Tribunalului Mehedinţi au decis, pe 14 iunie, arestarea pentru 30 de zile a lui Ion Turnagiu, cel care a incendiat o fată de 17 ani. Tânăra este internată în stare critică la Spitalul din Craiova și are arsuri pe 80-90% din suprafața corpului.

Ion Turnagiu a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru cinci crime, dar, după 25 de ani în spatele gratiilor, a fost eliberat.

Victima depusese plângere chiar înainte cu o săptămână de tragedie împotriva lui Turnagiu pentru viol și agresiune, iar bărbatul a dorit să se răzbune.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW