Monday, June 14, 2021
Jurnalism corect


VIDEO Ion Ștefan a venit la Parlament cu gâtul blocat într-un guler cervical/ Ce probleme de sănătate are ministrul Dezvoltării

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 9 iunie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a venit la Parlament cu gâtul blocat într-un guler cervical. Acesta susține că are probleme la coloană și medicii i-au recomandat repaus total.

„Acum vreo 10 zile eram la minister, la birou și am avut o problemă serioasă. O durere maximă în brațul drept, mi-a amorțit mâna și a fost nevoie să merg la medic. După mai multe zile de consultări am ajuns în situația asta. Vorbim despre o situație în coloana vertebrală, ceva vertebre, C6-C7 tasate. De 10 zile am luat atâtea pastile cât nu am luat toată viața cumulat. Medicii mi-au recomandat repaus”, a declarat Ion Ștefan.

Ministrul a spus că nu a vrut să fugă de moțiune și le-a mulțumit parlamentarilor pentru că au amânat-o.

„Mi-au spus că sunt pe muchie de cuțit în a fi operat sau nu. Fac tot efortul, sunt un om ascultător. Sper să depășesc momentul ăsta complicat. Vreau să le mulțumesc colegilor parlamentari și apreciez că au acceptat să amâne această dezbatere.

Nu am vrut să evit întâlnirea cu dânșii. Fiind un minister atât de anchilozat și conectat la trecutul politic al României cred că sunt supărări multiple și profunde. Găsesc normală intenția lor de a introduce această pseudo-moțiune”, a mai declarat Ștefan.

Moţiunea simplă depusă împotriva ministrului Lucrărilor Publice a fost doar citită, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, urmând să fie dezbătută la o altă dată, deoarece ministrul Ion Ştefan nu a putut fi prezent în Parlament din motive medicale.

„Fac anunţul pentru presă şi mai ales pentru colegii noştri care urmăresc dezbaterea, datorită stării de sănătate, în urma consultării domnului ministru, Ion Ştefan, în urma consultării cu liderii de grup, vom finaliza citirea moţiunii astăzi, iar dezbaterea din partea grupurilor parlamentare va avea loc la o alta dată pe care o vom stabili de comun acord. Vom finaliza şi vom închide şedinţa”, a spus preşedintele de şedinţă, Florin Iordache.

Sursa video: Digi24.

Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW