Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Ion Rădoi contestă în instanță măsura controlului judiciar. Când se judecă cererea liderului Sindicatului „Unitatea” de la metrou

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 19 iulie 2021

Liderul sindicatului „Unitatea” de la metrou, Ion Rădoi, contestă în instanță măsura controlului judiciar, luată de procurorii DNA, după ce l-au acuzat de 2 fapte de șantaj și folosire a influenței de către o persoană ce deține o funcție de conducere într-un sindicat, în formă continuată.

Cererea înaintată de Ion Rădoi va fi tranșată de judecătorii Tribunalului București pe 22 iulie.

Liderul sindicatului „Unitatea” a fost plasat sub control judiciar la finalul săptămânii trecute, după o zi petrecută la audieri la sediul DNA. Miercuri, procurorii au făcut percheziții în 16 locații din municipiul București și județele Prahova și Ilfov, printre care și la locuința acestuia, într-un dosar penal de corupție ce are legătură cu spațiile comerciale de la metrou.

Percheziții au avut loc și la sediile Primăriei Sectorului 3 și Primăriei Sectorului 5, singurele două primării care au refuzat să desființeze spațiile comerciale amplasate ilegal de sindicatul „Unitatea”.

Elena Claudia Minea, iubita lui Ion Rădoi, a fost plasată la rândul ei sub control judiciar de procurorii DNA, potrivit unor surse Main News, fiind acuzată de complicitate la folosire a influenței de către o persoană ce deține o funcție de conducere într-un sindicat, în formă continuată.

CITEȘTE AICI ACUZAȚIILE PROCURORILOR DNA. 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW