Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Iohannis, despre o dezbatere cu Dăncilă: Mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 11 noiembrie 2019

Klaus Iohannis a declarat, luni, după ce Viorica Dăncilă l-a invitat la o dezbatere electorală, că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii. „Eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul 2”, a spus preşedintele.

„Noua legislație privind votul în diaspora, pe care am solicitat-o imperativ după referendumul reușit din mai, a fost foarte importantă. Legislația a ordonat și a înlesnit votul din diaspora. Am avut un record de participare și nu s-a mai stat la coadă. Le mulțumesc românilor penru participarea masivă. Acum, că am aflat cum au votat, le mulțumesc și personal.

A doua chestiune e legată de PSD. Încearcă tot felul de manevre și vreau cu această ocazie să cer românilor maximă vigilență când este vorba de PSD. Nu înseamnă să ne temem, înseamnă să fim foarte atenți și să mergem la vot. Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greșeala din decembrie 2016, când prin absenteismul românilor a fost adus la putere PSD și am avut nevoie de aproape trei ani până când i-am înlăturat, după ce PSD a arătat că una a promis și alta a făcut. A vrut să subjuge statul român”, a declarat Klaus Iohannis.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW