Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Președintele, criticat pe Facebook după ce și-a continuat discursul deși un militar a leșinat în apropierea lui

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 15 august 2019 Etichete: , , ,

În timpul discursului președintelui României, Klaus Iohannis, de Ziua Marinei, un militar a leșinat. Cu toate acestea, șeful statului a continuat să vorbească, iar atitudinea lui a stârnit indignarea internauților.

În timp ce colegii militarului au intervenit și l-au sprijinit, ajutându-l să iasă din rând, Klaus Iohannis și-a continuat discursul, ceea ce a provocat indignarea internauților, care i-au lăsat zeci de comentarii pe Facebook.

„Domnule președinte, cum se simte băiatul căzut lângă dumneavoastră în timpul discursului? Dumneavoastră cum va simțiți?

Domnule președinte, în spatele dumneavoastră era un militar care căzuse pe jos, nici măcar nu v-ați întors să vedeți ce e cu el…să înțeleg că așa procedați și cu noi? Nu vă pasă de popor?

Puteai măcar, domnule președinte, să te apropii de cel ce a leșinat. E totuși soldat român, mă întreb, în caz de război, tot așa ați proceda când ați vedea soldații căzuți? Foarte urât!

În fundal apare și un militar care a leșinat. Ar fi fost frumos dacă măcar vă întrerupeați din discurs și l-ați fi întrebat dacă a pățit ceva sau nu. Îmi pare rău să vă spun, dar ați ratat o șansă să arătați emoție și umanitate. 🙁

Foarte emoţionant. Un om leşină sub privirile preşedintelui României, iar acesta îşi continuă imperturbabil drumul. Omul putea avea un atac de cord (dl Iohannis nu avea cum să-şi dea seama dacă este doar un leşin). Acesta este omul care e comandantul suprem al forţelor noastre armate”, sunt câteva dintre comentariile în care președintele este criticat.

După ce militarul a fost dus la o ambulanță din zonă, medicii au decis să îl ducă la spitalul militar din oraș.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW