Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ioana Mihăilă, chemată de PSD în Parlament să prezinte situația deceselor de COVID-19 / Marcel Ciolacu: Toți cei care au suferit trebuie să știe adevărul

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 12 mai 2021

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a fost chemat în Parlament, la solicitarea Partidului Social Democrat, pentru a prezenta raportul preliminar privind decesele de COVID-19. 

Ioana Mihăilă va fi prezentă luni în plenul Camerei Deputaților, de la ora 16:00, la „Ora Guvernului”.

La solicitarea PSD, ministrul Sănătății va veni #luni în Parlament să prezinte raportul preliminar privind decesele de COVID-19. Românii au dreptul să știe adevărul. Familiile care și-au îngropat apropiații, bolnavii cronici lipsiți de tratamente sau intervenții medicale de specialitate, toți cei care au suferit ca urmare a deciziilor luate de autorități trebuie să știe adevărul! Tot adevărul!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Parlamentul a respins înființarea unei Comisii de anchetă

Plenul reunit al Parlamentului a respins marți proiectul de hotărâre ce viza înființarea unei Comisii parlamentare de anchetă referitoare la datele publicate de Guvern în timpul pandemiei de coronavirus.

Partidul Social Democrat a înaintat ideea înființării unei Comisii parlamentare de anchetă referitoare la datele publicate de Guvern în timpul pandemiei de coronavirus, după ce fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a acuzat că există diferenţe între numărul real de decese şi cel raportat de autorități.

Propunerea PSD a fost susținută și de grupul parlamentar al AUR, dar cele două partide nu au reușit să strângă o majoritate pentru a înființa Comisia de anchetă, proiectul fiind respins cu 230 de voturi „împotrivă” și 156 de voturi „pentru”.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/ioana-mihaila-chemata-de-psd-in-parlament-sa-prezinte-situatia-deceselor-de-covid-19-marcel-ciolacu-toti-cei-care-au-suferit-trebuie-sa-stie-adevarul/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/ioana-mihaila-chemata-de-psd-in-parlament-sa-prezinte-situatia-deceselor-de-covid-19-marcel-ciolacu-toti-cei-care-au-suferit-trebuie-sa-stie-adevarul/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *