Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Ioan Niculae a fost dat în urmărire națională / Omul de afaceri nu a fost găsit la locuința sa din Zimnicea pentru a fi încarcerat

By Matthew Garvey , in Justitie Politic Stirile zilei , at 18 februarie 2021

Ioan Niculae a fost dat în urmărire națională, după ce polițiștii nu l-au găsit la locuința sa din Zimnicea pentru a pune în executare mandatul dispus pentru pedeapsa de 5 ani de închisoare în dosarul „Interagro”.

La ultimul termen de la Curtea de Apel București, Ioan Niculae se afla în Italia, unde se recupera după ce a fost infectat cu COVID-19. Potrivit informațiilor MainNews.ro, acesta s-ar fi întors în țară.

Omul de afaceri a fost condamnat, joi, la 5 ani de închisoare, fiind acuzat de instigare la evaziune fiscală, instigare la spălare de bani și cumpărare de influență în dosarul „Interagro”.

Firma S.C. Interagro S.A. ar fi încheiat un contract fictiv ce avea ca obiect prestarea unor servicii de publicitate, prin care ar fi fost înregistrate în contabilitatea firmei operațiuni financiare în baza cărora s-au eludat plățile taxelor și impozitelor către bugetul de stat.

Astfel, prejudiciul din dosar se ridică la 11.438.169 de lei, reprezentând TVA în valoare de 6.886.550 de lei și impozit pe profit de 4.551.619 lei.

CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS Ioan Niculae, condamnat defnitiv la 5 ani de închisoare în dosarul „Interagro”â

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW