Monday, April 22, 2024
Jurnalism corect


Invazie de ploșnițe în căminele Universităţii din Braşov/ Studenții au făcut reclamație la DSP

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 3 aprilie 2024 Etichete: , , ,

Studenții de la Universitatea Transilvania din Brașov au raportat că au descoperit prezența ploșnițelor în camerele lor din căminele situate în campusul universității. Autoritățile de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) efectuează verificări în legătură cu această problemă și urmează să ia măsuri corespunzătoare pentru rezolvarea situației.

”Avem o sesizare, din partea unor studenţi, care vizează prezenţa ploşniţelor în cămine. Urmează un control la faţa locului, se va face anchetă care va stabili exact situaţia”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al DSP Braşov, Diana Pop-Goşman.

Aceasta a subliniat că, momentan, nu se cunoaște în întregime cât de răspândit este fenomenul, iar investigațiile vor dezvălui câte dintre căminele din campus sunt afectate de infestarea cu aceste insecte.

Studenții consideră că acest lucru nu ar trebui să se întâmple, în special că au părăsit confortul caselor lor pentru a locui în condiții decente. Ei susțin că Universitatea ar trebui să întreprindă măsuri pentru a preveni punerea în pericol a sănătății lor.

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW