Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Inundații în Capitală. Transportul în comun, deviat de pe Bulevardul Tineretului / 11 copaci căzuți pe stradă și pe mașini

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 18 mai 2022

Mai multe autobuze din Capitală au fost nevoite să circule deviat miercuri, 18 mai, mai mult de două ore, din cauza inundațiilor de pe Bulevardul Tineretului, a anunțat Societatea de Transport București.

Este vorba de liniile 313, 381 și 673, ce au fost nevoite să ocolească Bulevardul Tineretului, folosind rute alternative prin Calea Văcărești, Șoseaua Mihai Bravu și Bulevardul Gheorghe Șincai.

Liniile 313, 381 și 673 funcționează normal pe Bd. Tineretului. Blocare și deviere: 135 de minute (6:15 – 8:30)”, au anunțat reprezentanții STB.

A mai fost afectată și circulația troleibuzelor de pe linia 76, despre care STB anunța la ora 7 că au fost nevoite să se întoarcă la Pod Mihai Bravu.

Totodată, inundația de pe Bulevardul Tineretului a blocat 3 mașini. ISU a anunțat că pompierii au reușit să extragă două autoturisme.

(Sursă video: Biziday)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a mai precizat că, în urma furtunii de marți seară, a fost nevoit să intervină în mai multe zone din București pentru a îndepărta 11 copaci căzuți pe mașini și pe stradă.

Incidentele s-au produs pe Aleea Ucea, Str. Mărgelelor, Str. Huedin, Calea Griviței (un copac a căzut peste 4 mașini), Str. Mohorului și Str. Gruiu Argeșului.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *