Wednesday, June 29, 2022
Jurnalism corect


Interes ridicat pentru Maratonul vaccinării de la Timișoara

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 24 aprilie 2021

Peste 2.300 de persoane s-au vaccinat până acum în cadrul Maratonului vaccinării de la Timișoara. Vaccinarea se face fără programare, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer.

„Comunitatea timișoreană se mobilizează din nou, pentru acest eveniment unic în România – 3 zile de vaccinare non-stop, fără programare. Mulțumesc tuturor voluntarilor care fac asta posibil. Spuneți mai departe! Azi e o coadă deja lungă – veniți sâmbătă sau duminică, la ore mai puțin aglomerate. Sunt 10.000 doze Pfizer disponibile”, a scris vineri pe Facebook primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Maratonul Vaccinării a început vineri după-amiaza la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, aflat pe Bulevardul Eroii de la Tisa nr. 22, unde au fost organizate 30 unde fluxuri la care se pot vaccina 10.000 de persoane cu serul Pfizer, până luni, la ora 8.00.

Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 își propune organizarea a cât mai multe evenimente de acest fel, alături de autoritățile locale, menite să susțină ritmul campaniei de vaccinare și să faciliteze accesul tuturor la vaccinare.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW