Thursday, August 18, 2022
Jurnalism corect


INTERCEPTĂRI Detalii șocante din dosarul orgiilor cu droguri și polițiști: ”Sunt drogate și abuzate” | ”Ți-aduc altceva” | Comerț sexual cu eleve

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 3 iulie 2020 Etichete: , , ,

Tinere drogate, abuzate și tratate ca simple tranzacții în scopul satisfacerii unor plăceri sexuale. Toate acestea sunt demonstrate de discuțiile interceptate de procurorii DIICOT în cazul clubului clandestin din Bacău și obținute de Main News. Anchetatorii spun că la petrecerile transformate în adevărate orgii cu eleve de liceu participau și polițiști. Trei agenți au fost, de altfel, trimiși în judecată.

”Se fac orgii, sunt drogate și abuzate”

O mărturie aflată în documentul obținut de Main News stă dovadă pentru acuzațiile șocante lansate în dosar. O tânără povestește ce a auzit că se întâmplă în depozitul din Bacău.

Îmi spunea că se consumă droguri în exces, că se fac orgii, că unele dintre fetele care ajung acolo sunt drogate și abuzate”, susține ea.

Procurorii au obținut, potrivit surselor noastre, și mai multe discuții telefonice între cei implicați în dosar și alte persoane, cum ar fi clienți.

”Ți-aduc altceva”

De pildă, într-o astfel de discuție, purtată chiar cu cel considerat capul afacerii, un bărbat se arată nemulțumit de tânăra cu care era.

DOMNUL:Hai că eu mă duc în treaba mea, că pierd timpu’ pe aicea și… nu vreau să pierd timpu’ aiurea.

(…)

INCULPAT: Totu-i ok, nu?

DOMNUL: N-am înțeles!

INCULPAT: Totu-i ok, zic!

DOMNUL: N-aș zice lucru’ ăsta.

INCULPAT:Ei…na, asta este.Tura viitoare poate îi mai bine  sau na. Ce vrei să zic eu acuma?

DOMNUL: Păi, da’ mă, da’ nu…

INCULPAT: Ai răbdare că mai aduc.

DOMNUL: Da…(râde)(DOMNUL se adresează către o persoană: ,,Hai și încuie ușa după mine! Te rog!”)

INCULPAT: Și lasă fata acolo.

DOMNUL: Nu că nu-i… Păi nu, că lăs fata aicea, da’ nu-i… n-are nici un chef, nimica și… n-o spus nimica de la început (…).

(…)

INCULPAT: Ți-aduc altceva mai târziu.

Unele tinere nu aveau nici măcar 18 ani, după cum dovedesc alte discuții purtate de cei implicați în acest caz.

BĂRBAT 1: Și este marfă, ceva?

BĂRBAT 2: Bă… na, sânt… da’-s copchile. Na, ai…

BĂRBAT 1: Păi, da’ și ce dacă-s copile? Îi ok! Ce (…)?

BĂRBAT 2: Na…

BĂRBAT 1: Da’ ce ai vrea(…)

BĂRBAT 2: Da’ nu, mă, da’-s minore(…)

BĂRBAT 1: Aoleu! (…)

BĂRBAT 2: (râde)

Procurorii DIICOT acuză un adevărat comerț sexual. Bărbatul de la care ar fi plecat totul ”ajunsese să joace rolul de intermediar în cadrul operațiunilor de comerț sexual. După caz, acesta procura servicii sexuale pentru cunoștințele sale care îi solicitau acest lucru, sau racola persoane interesate să obțină astfel de servicii în folosul persoanelor  care practicau prostituția”, potrivit documentului obținut de Main News.

INCULPAT: Nebunule. Știu că ești ă…somnambul acuma. Am 3 virgine aicea.

BĂRBAT: (…) Mie nu-mi plac.

INCULPAT: Băi, dar măcar să ne batem joc de ele, nu? Să le gâdilăm oleacă. (…)

BĂRBAT: Hai că încerc, încerc să-mi revin.

Preferau minorele

Anchetatorii spun, potrivit surselor Main News, că bărbatul care a pus la cale totul și cei din anturajul său preferau minorele care practicau prostituția, vizându-le pe acestea cu predilecție. Unele erau eleve la licee din Bacău.

BĂRBAT 1:Poți vorbi?

BĂRBAT 2 :Zi!

BĂRBAT 1: Ce mai ai new entry?

BĂRBAT 2:Mai e câte ceva da’ trebuie să vorbești cu ele că… (n…) sânt așa. Vreo două… Să le întreb când îs libere, că-s din astea printr-a XII – a (…) care n-au 18 ani, știi? Și…

BĂRBAT 1:Aha…

Disperare exploatată

În document există și o discuție purtată prin mesaje de individul care a pus la dispoziție depozitul și o femeie.  Inculpată la rândul său, ea vorbește despre o tânără care, deși nu mai întreținuse relații sexuale până atunci, avea nevoie de bani.

FEMEIE: Am uitat sa va intreb

FEMEIE: Daca va aduc o virgina

FEMEIE: Cat imi dati?

BĂRBAT:Cât vrei?

FEMEIE:Cat crezi ca poti sa oferi?

BĂRBAT: Habar nu am….

FEMEIE: Pai zii

BĂRBAT: Cât crezi ca ar făcea?

BĂRBAT: Cati ani are?

FEMEIE:18

BĂRBAT: Vb mâine

FEMEIE: Pai trebuie sa imi zici azi

BĂRBAT: 300

FEMEIE: (…) Era cuminte si acum are nevoie de bani

FEMEIE: Fata asta nu vrea _Asta vrea 600

Substanțe interzise aduse de polițist

La petrecerile clandestine s-ar fi consumat din plin droguri, chiar cocaină, spun procurorii, alături de alte substanțe interzise.

De procurarea unora dintre aceste substanțe s-ar fi ocupat inclusiv un polițist, acuză DIICOT.

Am simțit o usturime intensă la nivelul nărilor ce urcă până în vârful capului. Am amețit destul de puternic și mi-am revenit abia după câteva ore”, a relatat una dintre tinerele care au consumat substanțe interzise.

O altă discuție, purtată între liderul grupării și o femeie, arată că, de multe ori, cei care participau la petreceri se simțeau rău, ulterior.

FEMEIE: Și… încă (…) lu’ (…), i-o fost rău. Nu știu ce dracu’, mă!  Și mie, tu știi că m-o apucat așa… am, am tras ultima linie, aia, care mi-ai dat-o tu… foai, să-mi bag picioarele!

BĂRBAT: O fost mult!

FEMEIE: O fost mult, î?

BĂRBAT: Păi… știi ultima linie cum am tras toți?

BĂRBAT: Băi, deci (…) și ție, ți s-o  făcut?

MARIUS: Nu! Da’ voi ați tras toți, mă! N-o mai rămas nimica în farfurie (…)

Aducea un praf alb, de tras pe nas, despre care toți știau că este cocaină. De fapt, era un fel de amestec, cu cocaină foarte diluată, cred că nici nu era mai mult de 10 % cocaină în ce avea el acolo”,  potrivit unei declarații care aparține uneia dintre persoanele implicate.

Polițiști și protecție

La petrecerile organizate în depozitul din Bacău ar fi luat parte și polițiști. De altfel, trei agenți au fost trimiși acum în judecată de DIICOT pentru  efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, abuz în serviciu și folosire a prostituției infantile, în formă continuată.

Anchetatorii spun că prezența polițiștilor dădea impresia că cei care organizau petrecerile se bucură de protecție.

Prezența constantă a celor trei lucrători de poliție – cărora li se mai alăturau ocazional și alți colegi – crea participanților la petreceri impresia că inculpatul S. M. beneficiază de protecție și, probabil, genera chiar în conștiința acestuia un sentiment de impunitate. Această împrejurare poate explica comportamentul dezinhibat și indiferent față de rigorile legii, în condițiile în care pe parcursul petrecerilor desfășurate la depozit își se manifestau multipli factori care atrăgeau incidența legii penale. Menţionăm că, la data săvârșirii faptelor, inculpatul (…) era suspendat din funcție, fiind trimis în judecată în cadrul unui dosar al DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău, după ce anterior a fost arestat preventiv pentru săvârșirea unor infracțiuni de contrabandă, tâlhărie și furt”, susțin anchetatorii antimafia.

Dosarul a fost trimis la Tribunalul Bacău, instanța care va trebui să facă lumină în acest caz șocant.

Foto: Inquam Photos/ Alexandru Busca

Comentarii


  • Doar statul Bacău dau condamnări pe interceptări.. Care și alea de multe ori sunt modificate de către procurori… Nu susțin aceste fapte dar am auzit multe despre sistemul din Bacău

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW