Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Întârzieri majore pe calea ferată din cauza condițiilor meteo

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 10 ianuarie 2022

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile unele trenuri,în special pe raza Regionalei CF Timișoara, au înregistrat întârzieri de sute de minute, însă circulația feroviară a rămas deschisă pe toate magistralele, a transmis CFR Infrastructură luni, 10 ianuarie.

Pe relația Ghioroc – Glogovăț, toate trenurile CFR Călători circulă dublate cu locomotive Diesel, pe ambele fire de circulație. Facem precizarea, că în intervalul orar 5:40 – 10:18, următoarele patru trenuri – R 2027, R 2044, IR 347 și IR 1763, au înregistrat întârzieri totale de 661 de minute, față de graficul normal de circulație.

La această oră, trenurile circulă în continuare cu locomotive Diesel, pe relația Ghioroc – Glogovăț, întârzierile față de graficul normal de circulație, reducându-se la 20-25 minute/tren, pentru operațiunile de atașare/detașare a locomotivei Diesel la fiecare garnitură.

Reprezentanții CFR au subliniat că, din punct de vedere al stării infrastructurii, dar și a sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, nu sunt semnalate deranjamente, iar personalul feroviar de specialitate al companiei verifică permanent funcționarea componentelor rețelei.

CFR le recomandă tuturor pasagerilor, ca înainte de plecarea la drum, să solicite telefonic informaţii despre orele de sosire şi de plecare a trenurilor la Gara CFR din localitatea, la numărul de telefon CFR 021/9521 şi să consulte periodic site-urile operatorilor de transport feroviar de călători, de stat și privați, pentru informații actualizate despre eventuale modificări în circulația trenurilor.

Sursa foto: Inquam Photos / Casian Mitu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *