Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


VIDEO Întâlnirile premierului Viorica Dăncilă din SUA prezentate pe site-ul Guvernului cu clip-uri fără sonor

By Andreea Traicu , in Fara categorie Politic Stirile zilei , at 24 septembrie 2019 Etichete: , ,

Premierul Viorica Dăncilă, a avut luni, 23 septembrie 2019, o întâlnire cu David Harris, președintele American Jewish Committee, în contextul vizitei de lucru pe care o face în aceste zile în Statele Unite. Pe site-ul Guvernului, întâlnirea este ilustrată cu mai multe fotografii și într-un film fără sonor.

Potrivit comunicatului Guvernului, „În cadrul convorbirilor, prim-ministrul Viorica Dăncilă a evidențiat importanța pe care Parteneriatul Strategic cu Statele Unite o are pentru România, precum și atașamentul țării noastre pentru parteneriatul cu statul Israel. Totodată, premierul a subliniat susținerea fermă de către România a unei relații transatlantice robuste, ca premisă esențială pentru asigurarea securității și prosperității comune”.

Viorica Dăncilă a prezentat angajamentul României pentru combaterea antisemitismului, a xenofobiei și a oricăror alte forme de manifestare a intoleranței. Șefa Executivului a prezentat în fața asistenței evenimentele organizate la Bruxelles și la București, pe durata mandatului României la CUE.

„De asemenea, prim-ministrul Viorica Dăncilă a prezentat acțiunile Guvernului României care vizează păstrarea memoriei Holocaustului și combaterea negaționismului, menționând, între acestea, deschiderea unui Muzeu Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului la București, dar și dezvoltarea unor programe de studii asupra Holocaustului”, se mai precizează în comunicatul Guvernului.

Reprezentanții Conducerii American Jewish Committee (AJC) au apreciat măsurile Guvernului cu privire la deschiderea unui Muzeu Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului.

Tot în SUA, premierul Viorica Dăncilă a semnat acordul de împrumut în valoare de 500 de milioane de euro cu Banca Mondială. Acordul este destinat creșterii accesului cetățenilor la servicii de asistență medicală primară și promovării serviciilor medicale preventive, în special în zonele mai puțin dezvoltate. Evenimentul este prezentat pe site-ul Guvernului tot fără sonor.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW