Wednesday, December 1, 2021
Jurnalism corect


Instanța a admis cererea Romprest de executare silită a Consiliului Local Sector 1

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 10 iunie 2021

Judecătoria Sector 1 a admis, joi, cererea formulată de compania Romprest pentru executarea silită a Consiliului Local Sector 1 pentru datoriile restante. Decizia este definitivă. 

Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 10.06.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.“, se menționează în închiderea de ședință.

Pe rolul instanței se mai află încă șapte dosare de încuviințare executare silită, deschise de operatorul de salubritate.

Clotilde Armand se află în plin conflict cu firma Romprest, operatorul de salubritate din Sectorul 1, care a întrerupt ridicarea gunoiului, invocând datorii restante ale administrației locale. Pe de altă parte, edilul refuză să aprobe plățile deoarece, spune ea, serviciile facturate nu ar fi fost efectuate în realitate.

Clotilde Armand a anunțat la finalul săptămânii trecute că va depune plângere penală pentru șantaj împotriva acționarilor acestei companii.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW