Friday, December 2, 2022
Jurnalism corect


Infotrafic: Coloană de mașini pe drumul spre mare și spre stațiunile montane

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 26 august 2022

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează vineri, 26 august, că pe DN 1 Valea Prahovei s-au format două 2 coloane lungi de mașini, între Nistorești și Comarnic, precum și între Sinaia și Bușteni, pe sensul de mers către Brașov. De asemenea, se circulă în condiții de aglomerație și în centrul stațiunii Bușteni, pe ambele sensuri de mers.

Pentru DN 1 Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Aglomerație și spre litoral

Este trafic intens și pe DN 39, între Agigea și Eforie Nord, pe sensul de mers către Mangalia. Totodată, spre Constanța, este formată coloană de vehicule între cele 2 sensuri giratorii ale stațiunii Eforie Nord.

Pentru evitarea aglomerației de pe DN 39, șoferilor care se deplasează de pe litoral către autostradă li se recomandă următoarea rută alternativă:

– DN 39 Mangalia – DJ 391 Negru Vodă – DN 38 Topraisar – DJ 391 Mereni – DJ 308 Ciocârlia – DJ 381 – Valea Dacilor – Medgidia – Autostrada A2.

Totodată, șoferii care se deplasează dinspre autostradă către sudul litoralului sunt rugați să aibă în vedere următoarea rută alternativă:

– Autostrada A2 – Medgidia – DJ 381 Valea Dacilor – DJ 308 Ciocârlia – DJ 391 Mereni – DN 38 Topraisar – DJ 391 Negru Vodă – DN 39 Mangalia.

„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție, păstrând distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizare, să manifeste o conduită preventivă în trafic și să nu efectueze manevre riscante sau depășiri periculoase ale coloanelor formate”, conchide Infotrafic.

De asemenea, este trafic intens și la anumite puncte de trecere ale frontierei, precum Nădlac, unde timpul de aștepare este de o oră, dar și la Urziceni și Petea, unde timpul de așteptare este de două ore.

Foto: Inquam Photos/Alex Nicodim

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW