Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Informații noi despre cazul de la Caracal:Mama Luizei susține ca fata ar fi părăsit grupul de WhatsApp al clasei în noaptea de miercuri spre joi

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 15 august 2019 Etichete: , , , ,

Mama Luizei Melencu, fata din Caracal dispărută în luna aprilie, a declarat că a fost sunată, joi dimineață, de o colegă de școală a fiicei sale care a anunțat-o că Luiza a ieșit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă în noaptea de miercuri spre joi.

Monica Melencu a anunțat că a fost sunată joi dimineață de colega de clasă a Luizei care i-a spus că tânăra a părăsit grupul de WhatsApp al colegilor de clasă în noaptea de miercuri spre joi, puțin după miezul nopții.

„La ora 10.25 de dimineaţă am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la.ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieşit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect şi Poliţiei. I-am dat numărul de telefon al unui domn poliţist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul”, a povestit Monica Melencu, citată de Mediafax.

Anchetatorii au fost anunțați și vor face verificări în urma informației apărute.

„De la politie ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei că urmare a faptului că nu a fost folosit mult timp”, a mai menționat Monica Melencu, care speră în continuare ca fiica sa să fie în viață.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie 2019. Gheorghe Dincă, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a recunoscut că a omorât-o în ziua în care a luat-o la ocazie și i-ar fi ars cadavrul.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW