Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Incidența cazurilor de COVID-19 din București a scăzut sub pragul de 7

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 13 noiembrie 2021

Incidența cazurilor de COVID-19 din municipiul București a scăzut sâmbătă, 13 noiembrie, sub pragul de 7, potrivit unui comunicat transmis de Prefectura Capitalei. Ultima dată când autoritățile raportau o rată de infectare sub pragul de 7 în Capitală se întâmpla pe 30 septembrie.

În ultimele 24 de ore, în municipiul București au fost înregistrate 541 de noi cazuri de COVID-19, în timp ce 54 de persoane și-au pierdut viața. Totodată, 2.473 de persoane s-au vaccinat sâmbătă în București cu prima doză.

Numărul celor care au efectuat rapelul în Capitală a fost de 6.947, în timp ce 4.042 de persoane s-au vaccinat cu doza booster.

În total, în București sunt 1.068.480 de persoane vaccinate cu cel puțin o doză, dintre care 822.236 de persoane sunt vaccinate cu ambele doze.

Instituția Prefectului – Municipiul București face apel la cetățeni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile actelor normative în vigoare. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei”, a transmis Prefectura Capitalei.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • В поисках где купить лучшую реплику Airpods PRO? Топовые беспроводные наушники в Москве и области. Реплика оригинальных AirPods с активным шумоподавлением всего за 2490 рублей. Самые качественные гаджеты по приемлимым ценам. Доставка по России.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW