Saturday, July 2, 2022
Jurnalism corect


Incident tragic în Penitenciarul Giurgiu. Un deținut a murit în timpul unei altercații cu un coleg

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 25 decembrie 2019 Etichete: , ,

Un deținut din Penitenciarul Giurgiu a murit, miercuri, după ce a avut o altercație violentă cu un coleg de celulă.  Bărbatul a murit în baie, iar agresorul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Conform ANP, cei doi erau colegi de cameră și erau închiși în regim de maximă siguranță.

 „Persoanele implicate în incident se aflau cazate în aceeași cameră de deținere, conflictul spontan și decesul deținutului survenind în grupul sanitar al camerei, urmare aplicării unei lovituri. Personalul unității a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, în ciuda eforturilor medicilor fiind declarat decesul. Deținutul prezumat agresor a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea efectuării unui control medical”, informează Administrația Națională a Penitenciarelor.

La nivelul penitenciarului a fost deschis un dosar de incident.

 „Totodată, conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor a dispus deplasarea, la Penitenciarul Giurgiu, a unei echipe de specialiști de la nivelul aparatului central, coordonată de directorul Direcției Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, în vederea verificării cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului”, conoform sursei citate.

sursa foto: Dreams Time

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW