Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Incident la un centru de carantină din Hunedoara / Un bărbat a încercat să aducă marijuana în clădire

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 4 mai 2020 Etichete: , , , ,

Jandarmii din Hunedoara au depistat un bărbat care a încercat să aducă o pungă de marijuana într-un centru de carantină din municipiul Petroșani. Cel în cauză a declarat că drogurile i-au fost solicitate pe Facebook, în schimbul sumei de 70 de lei. 

Totul s-a petrecut la Hotelul Petroșani din județul Hunedoara, loc care acum este folosit pentru carantinarea persoanelor venite din străinătate.

Un bărbat a intrat în hotel, a fost oprit de jandarmi, iar asupra sa a fost găsită o pungă care conținea marijuana, după cum chiar acesta a mărturisit.

„Patrula de ordine publică aflată în serviciu în zonă de carantină a Hotelului Petroşani a observat un bărbat care a încercat să pătrundă în incinta hotelului evitând jandarmii.  În momentul în care jandarmii au interceptat bărbatul, acesta a început să se poarte nefiresc, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsită o pungă în care se afla o materie de culoare verde-maroniu„, arată Jandarmeria Hunedoara.

Bărbatul a declarat că este marijuana şi i-a fost solicitată prin Facebook, de către o persoană aflată în carantină, în schimbul sumei de 70 de lei.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • Wow, awesome weblog format! How lengthy have you been running a blog for?
    you made blogging glance easy. The full look of your site is
    excellent, let alone the content! You can see similar here e-commerce

  • … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: mainnews.ro/incident-la-un-centru-de-carantina-din-hunedoara-un-barbat-a-incercat-sa-aduca-marijuana-in-cladire/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *