Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Incident la o ceremonie la care a participat Klaus Iohannis. Un militar a leșinat. Cum a reacționat șeful statului

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 23 iulie 2020 Etichete: , ,

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la ceremonia de înfiinţare a Comandamentului Corpului Multinaţional Sud-Est, cu statut NATO, în localitatea Cincu din judeţul Braşov. O tânără care este cadru militar a leșinat în apropierea președintelui. 

Militarul a fost preluat de un echipaj SMURD. Șeful statului a mers la ambulanță pentru a vedea în ce stare este tânăra.

La ceremonie au participat și ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi şeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu.

„Felicitări tuturor militarilor care au fost implicați în organizarea și punerea în practică a acestui exercițiu, un exercițiu care ne-a demonstrat că Armata noastră se poate pregăti în orice condiții și poate să aibă rezultate dintre cele mai bune. A fost un exercițiu impresionant și nota deosebită a fost dată de faptul că a fost un exercițiu cu alarmare într-un termen scurt. Totuși, impresionant cum au reușit forțele să lucreze împreună. Se vede că de la comandă până la execuție lucrurile funcționează foarte bine”, a fost mesajul transmis de șeful statului.

sursa foto: Digi24

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW