Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Nicolae Ciucă: Miercuri, România devine inima Europei. Începe oficial, la București, Congresul PPE

By news.ro , in Stirile zilei , at 5 martie 2024 Etichete: ,

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţă că miercuri România devine inima Europei, odată cu începerea oficială, la București, a Congresului PPE, Potrivit liderului PNL, acest eveniment este o dovadă a unității și a solidarității europene dar şi un răspuns ferm pe care cea mai mare familie politică europeană îl dă pentru combaterea ameninţărilor legate de populism şi extremism.

„Mâine, România devine inima Europei. Începe oficial, la București, Congresul Partidului Popular European, cel mai important eveniment politic al Europei, înainte de alegerile europarlamentare.Gâzduit de PNL,Congresul PPE este o şansă pentru România de a-şi consolida legăturile cu cei mai importantţi lideri europeni”, a transmis preşedintele PNL într-un mesaj video.

Nicolae Ciucă arată că peste 1500 de delegați din 44 de țări şi 13 șefi de state și guverne vor participa la Congresul PPE.

„Acest eveniment este o dovadă a unității și a solidarității europene dar şi un răspuns ferm pe care cea mai mare familie politică europeană îl dă pentru combaterea ameninţărilor legate de populism şi extremism. La alegerile europarlamentare din acest an, siguranța Europei este pe buletinul de vot. Mâine, la București, se va auzi foarte clar: cu Europa suntem mai puternici!” a mai spus liderul liberal.

 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW