Saturday, October 24, 2020
Jurnalism corect


Încep lucrările la Autostrada de Centură a Bucureștiului. A fost semnată autorizația de construire

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 august 2020 Etichete: , ,

A fost semnată autorizația de construire pentru un sector din Lotul II al Autostrăzii de Centură A0 Sud, precizează Secretarul de Stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Lotul II al A0 Sud are o lungime de 16,3 km și va lega DN6 de DN5 până în zona localității Berceni.

Construcția va fi realizată de Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş, iar contractul are o valoare de 750,8 milioane de lei.

Ionel Scriosteanu a adăugat că în următorii doi ani vor fi gata cele 5 pasaje pe Centura Bucureștiului, iar în trei ani va fi gata Autostrada de Centură București Sud.

❗️Parcurgem încă o etapă pentru realizarea A0 – cel mai important proiect rutier din Regiunea București-Ilfov!

Am semnat autorizația de construire pentru un sector din Lotul II al A0 Sud. Va fi realizată structura rutieră, va fi ridicat un pasaj la km 70+500, vor fi executate lucrări de consolidare, relocare rețele, iluminat, de siguranța circulației.

Lotul II al Autostrăzii de Centură A0 Sud are o lungime de 16,3 km, pleacă din DN6, realizează intersecția cu DN5 până în zona localității Berceni. Constructorul desemnat este Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş, iar contractul are o valoare de 750,8 milioane de lei. Autostrada de Centură București A0, parte a unui uriaș proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 pan-european, va avea o lungime totală de 101 km.

📌 Așa cum am promis, în 2 ani vom finaliza cele 5 pasaje pe actuala Centură a Bucureștiului, respectiv Mogoșoaia, Berceni, Cernica, Domnești și Popești-Leordeni și, în 3 ani, Autostrada de Centură București Sud, mai precis cele 3 loturi de pe A0 Sud.” a anunțat Ionel Scriosteanu, Secretarul de Stat din Ministerul Transporturilor.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW