Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Incendiu la un liceu din Timișoara: 120 de elevi şi profesori ai unui liceu au fost evacuaţi

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 12 martie 2024 Etichete: , ,

Marți, pompierii au evacuat șase clase de la Liceul William Shakespeare din Timișoara, cu un total de 120 de elevi și profesori, în urma izbucnirii unui incendiu la un corp de iluminat într-o sală de clasă.

”Astăzi, 12.03.2024, la ora 13:09, am fost solicitaţi să intervenim în Timisoara, în Piaţa Romanilor, pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta la un corp de iluminat într-o sală de clasă, la un liceu. La locul interventiei s-au deplasat din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara o Autospecială de primă intervenţie şi comandă, o Autospecială de stingere cu apa si spumă şi o ambulanta SMURD tip B, cu 1 ofiter si 10 pompieri”, a transmis ISU Timiş.

Potrivit sursei citate, pe timpul apelului a fost dispusă evacuarea clasei în care s-a manifestat incendiul, precum şi a spaţiilor în care exista posibilitatea propagării fumului, precum şi întreruperea alimentarii cu energie electrică a scolii.

”La sosirea la locul intervenţiei, incendiul era lichidat, iar spaţiul era inundat cu fum, fiind ventilata sala de clasă. Au fost evacuate un numar de 6 clase, cu un număr de 120 de profesori si elevi”, a mai precizat ISU Timiş.

Nimeni nu a necesitat îngrijiri medicale în urma incidentului.

foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW