Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Incendiu la un depozit de echipamente și accesorii de instalații din Cluj-Napoca

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 15 februarie 2024

Incendiul puternic a izbucnit joi dimineață, în jurul orei 7:30, în Cluj-Napoca, la un depozit situat pe Calea Baciului, care aparține unei firme care comercializează echipamente și accesorii de instalații.

Potrivit Cluj24, ISU Cluj a intervenit cu 6 autospeciale pentru a stinge flăcările  care au cuprins un depozit aflat chiar între blocuri.

Din cauza degajărilor mari de fum, a fost emis un mesaj RO-ALERT de avertizare către populația din zonă.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1, 2 și Turda intervin în aceste momente cu 6 autospeciale și 2 autoscări pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală situată pe Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.30. Nu sunt până în prezent persoane care să solicite consult medical. Preventiv la fața locului s-a alocat și un echipaj SMURD”, declară pompierii.

Nu sunt până în prezent persoane care să solicite consult medical. Preventiv la fața locului s-a alocat și un echipaj SMURD.

Depozitul aparține companiei Kazinst Grup S.R.L, înființată în anul 2010, la Vaslui, o companie cu capital integral românesc.

Obiectul principal de activitate îl reprezintă comercializarea de echipamente și accesorii de instalații.

 

 

Foto: Facebook Grai de Cluj 

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW