Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Incendiu la Taverna Racilor din Snagov. Acoperişul s-a prăbuşit parţial

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 16 decembrie 2023 Etichete: , ,

Pompierii au intervenit sâmbătă dimineață, 16 decembrie, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la acoperișul restaurantului Taverna Racilor din Snagov. Potrivit informațiilor furnizate de ISU București – Ilfov, la momentul sosirii pompierilor, cei 13 oameni aflați în clădire au reușit să se autoevacueze, relatează news.ro.

În prezent, incendiul a fost localizat, însă încă există focare și degajări semnificative de fum. Acoperișul s-a prăbușit parțial, iar reprezentanții ISU au avertizat cu privire la riscul acestei situații, datorită afectării structurii de rezistență. Conform informațiilor furnizate de ISU, restaurantul a primit o amendă în luna mai pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu.

Deficiențe în privința securității la incendiu au fost constatate de către pompierii din Ilfov în cazul restaurantului afectat de flăcări.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU București-Ilfov, în luna mai a acestui an, localul a fost supus unei verificări, în cadrul căreia inspectorii de prevenire au impus o amendă de 50.000 de lei pentru absența autorizației de securitate la incendiu, la care s-a adăugat o altă amendă în valoare de 10.000 de lei.

Acoperişul clădirii în care funcţiona restaurantul şi care era construit pe bârne din lemn s-a prăbuşit parţial.

@tavernaracilortimisoara A luat foc locatia din Snagov, sunt doar pagube materiale in rest totul ok! Se va reconstrui de la zero in cateva luni si vom continua frumoasa poveste inceputa pe malul lacului Snagov ! Dumnezeu ne intareste prin astfel de momente ❤️????! Doamne Ajuta la toată lumea si multumim pentru toată sustinerea! #pescobar #snagov ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

„A luat foc toată locaţia din Snagov, nu este niciun fel de victimă, nici nu avea de unde să fie, pentru că a luat foc noaptea. Sunt doar pagube de ordin material. Într-adevăr, a luat foc din temelii. Asta este, a luat foc, se face la loc. Viaţa merge înainte”, a afirmat într-o postare pe Tik Tok patronul restaurantului, Paul Nicolau, cunoscut şi sub numele de Pescobar.

Pentru stingerea incendiului intervin nouă autospeciale de stingere, precum şi o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare.

FOTO: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW