Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Incendiu la Spitalul Orășănesc Rovinari: aproximativ 50 de persoane evacuate

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 22 martie 2024 Etichete: , ,

Aproximativ 50 de persoane, inclusiv angajați și pacienți din Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Rovinari, au fost evacuați de urgență vineri, după ce un incendiu a izbucnit la un tablou electric. Doi pacienți care necesitau îngrijiri imediate, dar care nu au fost afectați de incendiu, au fost transferați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu Jiu.

După incendiu, alimentarea cu energie electrică a Spitalului din Rovinari a fost restabilită parțial. Incendiul a fost raportat vineri, în jurul orei 12:00, când un tablou electric din Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Rovinari a luat foc. Personalul medical al unității sanitare a intervenit rapid cu stingătoarele disponibile în spital, prevenind astfel extinderea incendiului. Pompierii au intervenit și au stins focul complet.

”Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi s-au autoevacuat. Două persoane (pacienţi) care se aflau în Compartimentul de Primiri Urgente au fost transportate la UPU Târgu-Jiu pentru investigaţiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectaţi medical de incendiu”, înformează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW