Monday, November 29, 2021
Jurnalism corect


Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța: Raed Arafat trimis să coordoneze operațiunea de salvare

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 1 octombrie 2021

Premierul Florin Cîțu l-a trimis la Constanța pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, pentru a coordona operațiunea de salvare de la Spitalul de Boli Infecțioase.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne a fost creată o celulă de criză.

„Premierul a fost informat despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța și continuă să țină legătura cu reprezentanții MAI, Ministerul Sănătății și cei ai prefecturii Constanța. În acest moment, este activată o celula de criză la MAI pentru a coordona intervenția și a se asigura că sunt evacuați pacienții și că sunt locuri pentru ei în alte spitale.
Premierul Florin Cîțu i-a solicitat secretarului de stat Raed Arafat să meargă la fața locului pentru a se asigura că operațiunile de acolo se desfășoară fără probleme”, se arată în comunicatul transmis de Guvern.

Un incendiu a izbucnit, vineri, 1 octombrie, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la Secția de Terapie Intensivă, anunță IGSU. Potrivit unor surse, nouă pacienți și-ar fi pierdut viața, însă aceste informații nu au fost confirmate oficial.

CITEȘTE ȘI: BREAKING Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Nouă persoane și-ar fi pierdut viața – SURSE

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW