Wednesday, June 29, 2022
Jurnalism corect


Incendiu la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman. Patru persoane, transportate la Urgență cu ușoare intoxicații cu monoxid de carbon

By Redactia , in Stirile zilei , at 2 ianuarie 2021 Etichete: ,

Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman. Mai mulți pacienți au fost evacuați, iar patru persoane, între care doi pacienți și două cadre medicale, au fost transportate la Urgențe cu uşoare intoxicaţii cu monoxid de carbon. Incendiul ar fi izbucnit din cauza fumatului într-un loc nepermis.

Focul a izbucnit într-o ghena cu materiale textile, care comunica printr-o tubulatura din tablă cu un grup sanitar situat la primul etaj al clădirii, care are parter şi un etaj. Etajul clădirii era inundat de fum, potrivit news.ro.

Mai mulți pacienți au fost evacuați de personalul medic.

Până la sosirea forţelor de intervenţie, au fost evacuaţi şapte pacienţi de către personal unităţii medicale. Pompierii au evacuat încă 10 pacienţi.

„Doi pacienţi şi două cadre medicale (un medic şi un infirmier) au fost transportaţi la CPU Roman de către ambulanţele SMURD. Aceştia au suferit uşoare intoxicaţii cu monoxid de carbon. Şapte pacienţi au fost transportaţi la Spitalul de Psihiatrie „Sf Nicolae” Roman din municipiul Roman, iar alţi opt pacienţi au fost mutaţi în saloanele de la parterul clădirii”, a transmis ISU Neamţ.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW