Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Incendiu la o hală de depozitare din Timiş / Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

By news.ro , in Stirile zilei , at 22 ianuarie 2024

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. Nu au fost înregistrate victime.

Știrea inițială: 

Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, la o hală de depozitare din satul Hodoni, judeţul Timiş, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Până în prezent nu au fost semnalate victime.

„Astăzi, 22.01.2024, la ora 16:04 am fost anunţaţi despre producerea unui incendiu la o hală de depozitare în satul Hodoni. Au fost alertate toate subunităţile de intervenţie şi la faţa locului s-au deplasat 60 pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 2 două autoscări mecanice, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ”, a anunţat ISU Timiş.

De asemenea, au fost solicitate în sprijin patru Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (comunele Periam, Variaş, Satchinez şi Biled).

Începând cu ora 16:20 a fost activată Grupa Operativă la nivelul inspectoratului.

Din primele informaţii, incendiul se manifestă la interiorul unei hale şi la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 2000 de metri pătraţi, a arătat sursa citată.

Potrivit IGSU, alte două autospeciale de stingere din cadrul ISU Arad intervin în sprijinul resurselor de la ISU Timiş. Până la acest moment nu au fost identificate victime.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW