Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Încadrări directe la Ministerul Apărării / Se caută medici, asistenți medicali și farmaciști

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 23 martie 2020 Etichete: , , , ,

Ministerul Apărării Naționale (MApN) se află în proces de recrutare de medici, asistenți medicali și farmaciști, pentru a fi acoperit necesarul de resurse umane din sistemul medico-militar, în contextul creșterii numărului cazurilor de COVID-19 în România. Angajările se vor face pentru o perioadă determinată de șase luni.

Potrivit anunțului MApN, sunt disponibile funcții de medici în diferite specialități (boli infecțioase, epidemiologie, pneumologie, medicină de urgență, medicină de laborator, anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, igienă, medicină internă, medicină de familie), asistenți medicali și farmaciști, în spitalele militare, institutele și centrele medicale ale MApN, din București, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • Привет. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Приложение леон ошибка[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник для скачивания данной программы. Тут тратить свое время не советую.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW