Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Încă un vârstnic internat în Spitalul Județean din Arad s-a vindecat de coronavirus. Un bărbat de 89 de ani a învins virusul Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 23 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Un bărbat în vârstă de 89 de ani, internat la Spitalul Județean din Arad, s-a vindecat de coronavirus, potrivit reprezentanților unității medicale. Este al treilea vârstnic care a învins virusul Covid-19 la același spital.

„Vești bune de la Secția de Medicină Internă II unde, astăzi (joi – n.red.) s-au externat cinci pacienți vindecați de coronavirus dintre care unul aflat la onorabila vârstă de 89 de ani! Este al treilea octogenar vindecat de Coronavirus la Arad care ne demonstrează, din nou, că acest virus extrem de contagios poate fi învins! Pacienții sunt externați și declarați vindecați după ce sunt testați cu testele II și III la interval de 24 de ore”, a anunțat Spitalul Județean de Urgență Arad.

Cu o zi înainte, la același spital, două femei de 82 de ani, respectiv 87 de ani, au fost declarate vindecate de coronavirus.

„O pacientă de 87 de ani a fost vindecată de COVID-19 la Arad! Vă anunțam săptămâna trecută despre externarea unei paciente de 82 de ani vindecată de virusul COVID-19 și iată că astăzi (miercuri – n.r.) putem spune că o altă doamnă, de 87 de ani tot din Arad, a fost externată și vindecată de COVID-19”, au transmis reprezentanții Spitalului din Arad.

Potrivit acestora „cele două paciente ne demonstrează că ne putem vindeca de coronavirus indiferent de vârstă”.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW