Saturday, December 2, 2023
Jurnalism corect


Încă un deputat PSD trece la PNL/ Cristina Burciu a votat învestirea Guvernului Orban

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 11 decembrie 2019 Etichete: , ,

Deputatul Cristina Burciu a anunțat, miercuri, că va trece de la Partidul Social Democrat, la Partidul Național Liberal. Aceasta a votat învestirea Guvernului Orban, fiind și exclusă din PSD din cauza acestui lucru.

În urma excluderii din PSD, Burciu a declarat că partidul a pierdut guvernarea prin moțiune de cenzură din cauza unui slab management politic.

„(…) este regretabil ca PSD a ajuns in aceasta situatie, de a pierde guvernarea prin motiunea de cenzura, din cauza unui slab management politic si a incapacitatii conducerii de a mentine un climat de unitate si solidaritate.

Personal, nu am niciun regret, iar evolutia acestui partid in perioada urmatoare sunt sigura ca imi va confirma gestul. Voi avea in continuare respectul cuvenit pentru fostii colegi din PSD, cu speranta ca vor reusi cu adevarat reformarea acestui partid cu traditie din Romania”, preciza ea atunci.

În ultima lună, doi deputați PSD au trecut la PNL. Este vorba despre Elena Hătărău și Mihăiță Găină.

Întrebat ce părere are despre faptul că social-democrații se îndreaptă spre liberali, președintele Klaus Iohannis a răspuns:

„Tot traseism se numește. Mai mult nu pot să vă spun eu, fiindcă nu am fost deloc implicat în această chestiune. V-aș ruga să puneți întrebarea la cei care au făcut mutarea și la cei care au acceptat-o”.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW