Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Italia impune carantina pentru cetățenii care vin din România

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 24 iulie 2020 Etichete: , , ,

Cândva principalul focar al pandemiei de coronavirus din Europa, Italia impune acum restricții pentru cetățenii care vor să călătorească în republică și care vin sau au tranzitat România în ultimele 14 zile.

Conform noilor reguli adoptate de autoritățile italiene și care se aplică până pe 31 iulie, persoanele care vin din România sau care în ultimele 14 zile s-au aflat în România sau au tranzitat România în ultimele 14 zile vor fi obligați să se autoizoleze.

De la această măsură sunt exceptați membrii echipajelor mijloacelor de transport de mărfuri și de persoane și personalul navigant.

“Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în cursul zilei de astăzi, autoritățile italiene au adoptat noi măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Republicii Italiene pentru persoanele care vin din Romania. Conform informațiilor oficiale comunicate de către autoritățile italiene, persoanelor care sosesc în Republica Italiană și care în ultimele 14 zile s-au aflat în România sau au tranzitat România li se aplică obligativitatea supravegherii medicale și autoizolării pentru o perioadă de 14 zile. Sunt exceptați de la această măsură membrii echipajelor mijloacelor de transport de mărfuri și de persoane și personalul navigant. Ministerul Afacerilor Externe continuă dialogul cu autoritățile italiene și va comunica public elementele de noutate care vor fi transmise oficial de către partea italiană”, transmite MAE.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW