Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Încă o performanță a elevilor români. Medalii de aur, argint și bronz la Olimpiada Internațională de Lingvistică

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 29 iulie 2022

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a felicitat lotul României pentru rezultatele obținute la Olimpiada Internațională de Lingvistică (IOL) 2022, printr-o postare pe pagina sa oficială de Facebook

Cîmpeanu a transmis că elevii din echipa României au câștigat o medalie de aur, o medalie de argint și o medalie de bronz.

„Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la obţinerea acestui rezultat: elevi, părinți și profesori coordonatori şi profesori din şcolile elevilor premiați!”, a adăugat ministrul.

Medalia de aur a fost obținută de Mihai-Alexandru Bratu de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, cea de argint de către Vlad-Ștefan Oros de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara, iar medalia de bronz a fost câștigată de Nicoleta Dobrică de la Colegiul Național „Sfântul Sava”, București. Și Rareș Polenciuc de la Colegiul Național “Roman Vodă” din Roman a participat la Olimpiadă.

Profesorii coordonatori au fost Valentina Cojocaru, Roxana Preda (Universitatea din București) și Paul Helmer (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca).

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW