Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Încă 17 noi cazuri de infectare cu virusul Covid-19/ Bilanțul total a ajuns la 277

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 19 martie 2020

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 277 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19. Dintre acestea, 25 de persoane au fost declarate vindecate și externate, anunță Grupul de comunicare strategică.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 17 noi cazuri de îmbolnăvire, astfel: 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul la Iași, Dolj, Ilfov și Constanța.

Potrivit sursei citate, cei 17 pacienți au vârsta cuprinsă între 19 ani și 64 de ani.

Starea generală de sănătate a pacienților este bună. La ATI, în prezent, sunt internați șase pacienți, dintre care unul se află în stare gravă la Craiova (pacient cu boli pre-existente).

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 33.709 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.973 de teste. Dintre acestea, 4.696 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

Inquam photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW