Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


În plină pandemie, un oraș din România a rămas fără alimentare cu apă potabilă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 3 mai 2020 Etichete: , ,

Alimentarea cu apă potabilă a fost sistată duminică în orașul Orșova, județul Caraș Severin. Prefectul Județului, Cristian Pavel, a anunțat că s-a produs o avarie la priza de captare din localitatea Topleț ale cărei cauze nu au fost stabilite cu exactitate.
Totodată, prefectul a precizat că autoritățile locale, împreună cu ISU Mehedinți vor asigura apă menajeră pentru populație până la remedierea defecțiunii.
„La priza de captare din localitatea Topleţ a apărut un fenomen inexplicabil, un grad mare de turbiditate al apei, un fenomen de aluvionare excesivă. Nu ştim din ce motiv s-a petrecut acest lucru, se pare că din cauza precipitaţiilor abundente, dar s-ar putea şi din cauza unor mişcări tectonice. Am dispus, împreună cu DSP Mehedinţi, oprirea temporară a alimentării cu apă a municipiului Orşova, pentru că reprezintă în momentul de faţă un pericol pentru sănătatea orşovenilor, urmând ca ISU Mehedinţi şi autoritatea publică locală să asigure apa menajeră”, a spus prefectul Cristinel Pavel, citat de Adevărul.
Sursa foto: Adevărul

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW