Saturday, June 25, 2022
Jurnalism corect


În ce stare se află medicul erou de la Spitalul Județean Piatra Neamț

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 16 noiembrie 2020

Cătălin Denciu, medicul erou de la Spitalul Județean Piatra Neamț, se află în continuare internat în stare gravă la Spitalul Militar Regina Astrid – Bruxelles, iar marți va fi supus unui examinări specifice pentru pentru a se afla cu exactitate profunzimea arsurilor.

„​Membrii echipei medicale care tratează pacientul român au precizat că, după internarea și evaluarea pacientului, au fost întreprinse toate procedurile specifice bolnavilor arși grav. Pacientul este în continuare în stare gravă.
În cursul zilei de 17 noiembrie a.c. va fi efectuată o examinare specifică (scaner) pentru a se cunoaște cu exactitate profunzimea arsurilor.

Echipa medicală a prezentat soției pacientului, în cadrul unei convorbiri telefonice, starea acestuia, elemente relevante privind rezultatul evaluării medicale și tratamentul aplicat în ultimele 24 de ore. Totodată, a fost stabilită și modalitatea de dialog direct, telefonic, cu familia bolnavului, ori de câte ori este nevoie”, a transmis Ministerul Sănătății.

Medicul Cătălin Denciu a fost grav rănit în incendiul care a cuprins secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, în timp ce încerca să salveze pacienții.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW