Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


În Capitală, peste 1.000 de oameni au sunat la ambulanță

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 26 decembrie 2019 Etichete: , , ,

În ultimele 24 de ore peste 1.000 de persoane din București și Ilfov au solicitat ajutorul ambulanței. Dintre acestea 726 au fost urgențe de cod roșu și cod galben, 179 solicitări pentru afecțiuni digestive, iar 20 pentru un consum mai mare de alcool.

„ Au fost 1.098 de persoane, în ultimele 24 de ore, care au avut nevoie de ambulanță. Dintre acestea 726 au fost cazuri de urgență de cod roșu șu cod galben, 49 de persoabe se aflau în loc public când au avut nevoie de ambulanță. Au fost 179 de solicitări pentru afecțiuni digestive și 20 de solicitări pentru un consum mai mare de alcool, deci au băut mai mult și li s-au făcut rău. În rest toate motivele de solicitare pentru care în mod obișnuit se cheamă ambulanța. A fost o zi, cam în aceeași parametri ca și anul trecut, având în vedere că vremea este frumoasă. Probabil că foarte mulți oameni au plecat din București în această mini vacanță de Crăciun, iar noi oricum lucrăm cu întreg efectivul. La noi din 23 decembrie iar până în trei ianuarie nu s-au acordat concedii de odihnă, nu se dau recuperări. Se lucrează, trebuie să știți, pentru siguranța și liniștea populației”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu pentru mainnews.ro

De asemenea, au fost înregistrate și 13 tentative de suicid, iar din fericire niciuna nu s-a sfârșit tragic.

„ Au fost și 13 tentative de suicid, însă acestea sunt obișnuite, se întâmplă zilnic una, două, trei. De sărbători sunt și astfel de situații, iar din fericire niciuna nu s-a sfârșit tragic”, a mai declarat Alis Grasu.

Sursă foto: europafm

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW