Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Imagini din Spitalul Județean Târgoviște: Băi murdare, pacienți cărați cu paturi improvizate, pânză de păianjeni pe pereți și tavan găurit

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 6 iunie 2020 Etichete: , , ,

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a postat o serie de fotografii din Spitalul Județean din Târgoviște în care sunt imortalizate condițiile umilitoare în care sunt tratați pacienții. Băi murdare, tavan găurit, dar și pânză de păianjeni pe pereți sunt puține dintre neregulile descoperite în această unitate sanitară.

„Acestea sunt imaginile UMILINȚEI, a jegului absolut care au domnit peste secția de Boli Psihice Acuți a Spitalului Județean din Târgoviște zeci de ani!

Pacienții sunt cărați în pături improvizate sau în cărucioare, pe scări, pentru că nu există rampe amenajate pentru bolnavii dependenți de un scaun rulant.

Până la vizita mea de săptămâna trecută, peisajul în acest loc al groazei arăta după cum urmează:

1.Băi jegoase fără capac la WC, fără oglindă la baie, rugină pe calorifere și baterii, spații înguste în care nu poți intra cu scaun rulant.

2.Geamurile termopan instalate în bătaie de joc de o firmă de partid sunt de proastă calitate, exact ca lucrările de izolare termică a clădirii care permit mucegaiului să domine toate încăperile!

3.Tavanul este găurit de apa care s-a infiltrat în acoperișul refăcut în bătaie de joc pe bani mulți. Apa din tavan pătrunde prin mai multe găuri și este colectată într-un butoi improviza.

4.Curtea se inundă la orice ploaie puțin mai serioasă.

5.Jegul gros și pânzele de păianjen domină geamurile nespălate de luni bune

6.Personalul nu a avut niciodată o garderobă, știu, pare incredibil, ce vedeți în foto 12 sunt niște huse cumpărate în pripă după vizita mea.

7.Ușa de termopan de la intrare este instalată prost și este evident o mare porcărie, iarna a intrat vântul și zăpada în clădire pentru că termopanul a fost montat greșit”, a scris Ungureanu pe Facebook, precizând că după vizita sa a început curățenia generală.

Au fost aduse de acasă infirmiere, personal de curățenie, ca pe vremea lui Ceaușescu înaintea unui control…

Vă asigur că voi găsi procurori harnici și independenți care o să curețe acest spital de mafioți, sunt o groază și au corespondent în conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.

Voi reveni la Târgoviște foarte curând, este multă mizerie în sistemul sanitar de aici.

O să vă întrebați ce a făcut DSP Dâmbovița, Inspecția Sanitară de Stat, Parchetul local, SRI local, alte instituții ale statului?

Cum ce? Au tăcut și au întreținut jegul moral și uman din Spitalul Județean Târgoviște, este cât se poate de evident!

Am cerut și aici un control al Corpului de Control al Ministerului Sănătății, însă, ministrul Sănătății, a intrat în campanie electorală și se pregătește să vină la Cluj să laude administrația orașului care își asumă politic meritele societății civile și a personalului medico sanitar din câteva spitale ce a luptat fără sprijin din partea statului cu epidemia de Covid 19”, a mai scris Ungureanu pe Facebook.

Vezi AICI foto

 

UMILIRE, JEG, MAFIE!

Acestea sunt imaginile UMILINȚEI, a jegului absolut care au domnit peste secția de Boli Psihice…

Publicată de Emanuel Ungureanu – Deputat USR pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW