Friday, December 9, 2022
Jurnalism corect


Ilie Năstase a fost condamnat definitiv la 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânare

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 9 iulie 2019 Etichete: , , ,

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost condamnat definitiv la pedeapsa de 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani, decizia fiind luată de magistrații Curții de Apel București.

Năstase a fost condamnat în februarie 2019 de către judecătorii Judecătoriei Sectorului 1, la 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani. La judecarea apelului, Ilie Năstase a solicitat reducerea sentinței de 9 luni de închisoare, spunând că regretă faptul că a condus în stare de ebrietate și că până la vârsta de 35 de ani nu a consumat alcool.

„Respinge ca nefondate apelurile declarate de apelantul – inculpat NĂSTASE ILIE şi de apelantul PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SECTOR 1 BUCUREŞTI împotriva sentinţei penale nr.145/27.02.2019 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti. Definitivă”, se arată în minuta magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti.

În urmă cu un an, Ilie Năstase a avut un schimb dur de replici cu un agent de poliție, iar fostul tenismen a plecat de pe loc cu mașina, chiar dacă a fost somat să oprească și i s-a cerut să se legitimeze. La acel moment, autoritățile au susținut că Năstase a devenit agresiv și a refuzat sa i se recolteze probe biologice.

Ulterior, fostului sportiv i s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de refuz de recoltare a probelor biologice și a fost amendat și cu 1.000 de lei și a fost lăsat să plece acasă.

În aceeași seară, Ilie Năstase a fost prins din nou conducând un scuter, pe Șoseaua Ștefan cel Mare, chiar dacă nu avea dreptul de a conduce. De asemenea, el a făcut un viraj peste linia continuă.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW